163837 njerëz kanë nënshkruar. Nënshkruaje edhe ti!

Që Parlamenti më në fund të na dëgjon dhe të pranon propozimin tonë, ne jemi duke përgatitur një fushatë të gjerë. A do na ndihmon edhe me një donacion?

Dhuro tani

50 vjet më parë gratë në Zvicër luftuan dhe fituan të drejtën e votës – një fitore historike. Por angazhimi ynë për më shumë demokraci duhet të vazhdojë edhe sot. Pasi rreth 1.5 milion njerëz që jetojnë në Zvicër nuk mund të bashkë-vendosin me ne. Kjo vetëm sepse pasaportat e tyre kanë ngjyrë të gabuar. Kjo është arsyeja që ne bëjmë thirrje për futjen e të drejtës së votimit dhe zgjedhjes për të gjithë ata që janë duke banuar në Zvicër për të paktën pesë vjet. Koha është pjekur për këtë të drejtë!

Nënshkruaj tani!